Wie zijn wij

Vera Solar is een bedrijf dat sinds 2011 adviseert in de aanschaf en installatie van zonnepanelen op de particuliere markt. Wij staan staat voor kwaliteit en hebben er daarom voor gekozen om uitsluitend A-klasse zonnepanelen te leveren die wereldwijd het hoogste rendement leveren. Voor de noodzakelijke omvormer kiezen wij ook voor A-klasse kwaliteit.

Advies op maat

Onze zonne-energie specialisten zorgen voor een deugdelijk advies dat is afgestemd op de wensen van de consument. Daarbij wordt goed gekeken naar de de mogelijkheden die het dak biedt, de benodigde capaciteit en dat alle onderdelen op de juiste manier op elkaar zijn afgestemd.

Vakkundige installateurs

Indien de klant tot aanschaf van zonnepanelen overgaat, leveren wij binnen de afgesproken periode, na het aanvaarden van de offerte, de installatie werkend op. Afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen, is de installatie meestal binnen één dag gerealiseerd. De montage wordt verzorgd door een (vast) installatie-team. Wij werken dus niet met lokale installatiebureaus. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers.

Klanttevredenheid

Vera Solar besteedt veel aandacht aan de wensen van de klant wat kan leiden tot hoge tevredenheid bij de klant. De klanten van Vera Solar beoordelen onze informatievoorziening, kwaliteit van installatiewerkzaamheden, betrouwbaarheid en onze nazorg gemiddeld met een 9. Cijfers waar wij uiteraard erg trots op zijn en wij zullen er dan ook alles aan doen om dit in de toekomst zo te houden.

Vraag een adviesgesprek aan!