Prijzen

Betaalmogelijkheden – prijzen

De kosten voor aanschaf van zonnepanelen zijn helemaal afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het aantal zonnepanelen, de benodigde omvormer en de complexiteit van de installatie zorgen voor een prijs die alleen voor uw situatie zal gelden.
Onze specialisten maken een offerte op maat.

Optie 1

Betaling uit eigen middelen: u ontvangt een factuur en maakt het bedrag aan ons over.

Optie 2

De investering betaalt u met de maandelijkse besparing die wordt gerealiseerd op uw energierekening door plaatsing van de zonnepanelen.

Voorbeeld:

Stel u betaalt op dit moment maandelijks € 100,- aan uw energieleverancier voor uw gebruikte stroom. Door zonnepanelen te laten installeren zal deze maandlast fors lager worden zo niet op € 0,- uitkomen (afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn in uw situatie). De bespaarde € 100,- gebruikt u nu om uw zonnepanelen installatie van te betalen. En de belastingdienst betaalt mee!

Bent u geïnteresseerd? Vraag er naar bij één van onze adviseurs.

Nu BTW retour!

Het is mogelijk om BTW retour te ontvangen over de investering in zonnepanelen.
Hoeveel BTW kunt u terugkrijgen hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie, maar in de meeste gevallen kan dit behoorlijk oplopen (in de meeste situaties boven de € 1.000,-). Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek?

Heeft u interesse in zonne-energie?
Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze zonne-energie adviseurs en laat u gratis en vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van zonne-energie in uw situatie.

Vraag een adviesgesprek aan!